Over mij

Ik ben getrouwd met Gerjanne en vader van Jonna en Dide. Geschoold als theoloog en docent combineer ik een kleine baan als docent Levensbeschouwing op een middelbare school in Amsterdam met werk voor een multiculturele kerk in Amsterdam-Noord. Daarnaast ben ik freelance trainer voor Umoja Nederland en kun je mij inhuren om trainingen te verzorgen gericht op kringleiders en kleine groepen in de kerk.

Ik houd van theater, films, boeken, kloosters en verhalen. Van zwemmen in de golven en snorkelen kan ik geen genoeg krijgen. Op mijn racefiets krijg ik nieuwe ideeën. En op een nieuwe manier kerk zijn in een stedelijke omgeving heeft mijn bijzondere aandacht. Ook houd ik ervan hedendaagse culturele uitingen te koppelen aan goed nieuws van God, het herbetoveren van het gewone leven. Met de voeten op de grond en het hoofd in de wolken. ‘Hoop’ is een belangrijk woord voor mij. In al mijn doen en laten probeer ik mensen een hoopvol perspectief te bieden.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me